CONTACTEER ONS

GARAGEPOORTEN 

De uitstraling van uw woning of bedrijf wordt grotendeels bepaald door uw gevel. Een garagepoort maakt daar onlosmakelijk deel van uit. Wij zorgen alvast voor een grondig gereinigde garagepoort. We zijn gevestigd in Moerzeke en houden in een straal van 40km rond Moerzeke heel wat garagepoorten schoon. 

Traditionele schoonmaak van uw garagepoort 

Wij zweren bij een traditionele schoonmaakwijze, waardoor we manueel een optimaal resultaat kunnen garanderen. Daarbij gaan we met water en zeep aan de slag en reinigen we uw garagepoort tot in de kleinste hoekjes. Microfiber doeken worden ingezet om streepvrij te drogen en vlekken te voorkomen. Deze manuele aanpak staat garant voor een schitterend resultaat, met respect voor uw materiaal. Zo is uw garagepoort niet enkel rein, ze gaat ook langer mee. 

Onderhouden poorten in alle materialen 

Bij Ruitenwasser Peter hebben we ervaring met meerdere materialen. We garanderen dan ook een vakkundige aanpak voor poorten in pvc, aluminium of hout. Het spreekt voor zich dat we ook met u bespreken welke reiniging en aanpak u wenst. 

Ramen en garagepoort in één afspraak 

Bent u op zoek naar een ramenwasser in het Waasland die ook uw garagepoort onder handen kan nemen? Geef ons dan zeker een belletje. In geen tijd zorgen we voor een offerte op maat en kunnen we starten met het schoonmaken van uw garagepoort. Beschikt u als bedrijf over meerdere poorten? Geen enkel probleem, met onze professionele apparatuur kunnen we dit zonder problemen aan. 

Meer weten? 

Wenst u een offerte op maat? Bel ons op het nummer 0474 35 61 33 of vul het formulier in voor een offerte op maat.