CONTACTEER ONS

Dakgoten

Het reinigen van uw dakgoten is essentieel. Niet enkel voor de uitstraling van uw woning, maar ook om lekkage en waterschade te voorkomen. Bladeren, mos … ze kunnen voor verstoppingen zorgen, waardoor uw dakgoten beschadigd kunnen raken. Wij zorgen in het Waasland alvast voor propere dakgoten die het water perfect blijven afvoeren. Dit kan apart ingepland worden, maar ook samen met uw ramen, poort of zonnepanelen.

Vuil verwijderen uit dakgoten

Wij staan niet enkel in voor de reiniging, we verwijderen ook effectief het vuil op een efficiƫnte en vakkundige manier. Wij zorgen ervoor dat het regenwater optimaal afgevoerd kan worden. Zeker wanneer er veel bomen in de buurt staan is het regelmatig laten reinigen van uw dakgoten essentieel.

Jaarlijkse reiniging dakgoten

In het Waasland bevelen we het jaarlijks laten reinigen van uw dakgoten aan. Heel wat mensen plannen dit jaarlijks in, waardoor u steeds zeker bent van reine en goed functionerende dakgoten. Vaak voeren we deze reiniging uit in het voorjaar.

Meer weten?

Meer weten over het reinigen van uw dakgoten? Maak een afspraak en we komen met plezier een kijkje nemen. Vervolgens maken we een offerte op maat en zorgen we voor een grondige reiniging.