CONTACTEER ONS

RAMEN 

Het grondig reinigen van ramen is een hele klus. Wil u deze taak overlaten aan een professionele ruitenwasser in Hamme, dan zit u goed bij Ruitenwasser Peter. We staan garant voor het reinigen van ramen. Daarbij gaan we vakkundig te werk en garanderen we een piekfijn en streepvrij resultaat. Zowel particulieren, bedrijven, winkels als andere organisaties kunnen bij ons terecht. Elk raam kunnen we onder handen nemen, dus niet enkel uw reguliere ramen, maar ook die van uw veranda of serre kunnen we reinigen. 

Glazenwasser Hamme met transparante prijzen 

Bij Ruitenwasser Peter beschikken we over professioneel materiaal en staan we in voor het grondig reinigen van uw ramen. Als kleinschalige ramenwasser in Hamme garanderen we de nodige flexibiliteit en scherpe prijzen. Wij plannen het reinigen van uw ramen zo snel mogelijk in en bezorgen u vooraf een complete en transparante offerte. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en verwachtingen. 

Periodiek onderhoud van ramen mogelijk 

Wenst u volledig ontzorgd te worden op het vlak van het reinigen van uw ramen? Kies voor ons periodiek onderhoud en wij komen op geregelde tijdstippen uw ramen reinigen. Op deze manier beschikt u steeds over grondig gepoetste raampartijen. Uiteraard zijn ook eenmalige beurten mogelijk. Kiest u voor het periodieke onderhoud van uw ramen in de regio Hamme, dan adviseren we om deze om de 4 weken te laten reinigen. Zo houdt u uw ramen optimaal schoon. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden om uw ruiten te laten reinigen of wenst u een offerte op maat? Geef ons een seintje en we maken u graag een voorstel over.