CONTACTEER ONS

Rolluiken 

Rolluiken worden net zoals dorpels al eens over het hoofd gezien. Bij Ramenwasserij Peter hebben we wel aandacht voor uw rolluiken. Zo voorkomen we dat mos schade aanbrengt en verwijderen we het vuil dat zich vasthecht. Uw rolluiken laten reinigen in het Waasland? Ramenwasserij Peter contacteren! 

Traditionele reiniging van rolluiken 

Wij pakken uw rolluiken met de nodige zorg en omzichtigheid aan. Door onze traditionele werkwijze garanderen we een langere levensduur en een glanzend resultaat. Daarbij houden we rekening met het materiaal van uw rolluik. Rolluiken hoeven niet veelvuldig gereinigd te worden, maar we raden toch aan deze minimaal 2 keer per jaar te laten reinigen. Op die manier bent u zeker van een langere levensduur en een mooie uitstraling. 

Hoewel we over moderne apparatuur beschikken, gaan we met uw rolluiken op de traditionele manier aan de slag: met water en zeep. Dit staat garant voor het beste resultaat, zonder impact op de werking van uw rolluiken. 

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden om uw rolluiken te reinigen? Neem contact met ons op. We maken met plezier een offerte op maat op.