CONTACTEER ONS

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen reinigen is een kunst op zich. De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen. Een regelmatig onderhoud van uw zonnepanelen is essentieel om ze in een prima conditie te houden en een optimaal rendement te garanderen. Bij Ruitenwasser Peter in Hamme nemen we deze klus graag op ons. Wij zijn al jaren thuis in het schoonmaken van zonnepanelen en pakken dit met de grootste zorg aan.

Osmosewater voor de perfecte reiniging

Bij het reinigen van zonnepanelen maken we gebruik van gefilterd osmosewater. Onze professionele apparatuur en de gefilterde osmose staan garant voor een perfect resultaat. Zowel voor bedrijven als particulieren staan wij klaar in het Waasland. Platte of schuine daken? Wij kunnen beide aan.

Verleng de levensduur van uw zonnepanelen

Uw zonnepanelen regelmatig laten onderhouden verlengt de levensduur van uw zonnepanelen. Wij verwijderen het vuil, waardoor u weer van een optimaal rendement geniet. Eén poetsbeurt per jaar van uw zonnepanelen volstaat in principe. Wij beschikken alvast over de nodige ervaring en expertise om deze klus te klaren.

Bij het reinigen van zonnepanelen gebruiken we osmosewater en laten we zeep achterwege. Dit kan immers een negatieve impact hebben op de zonnepanelen. Wenst u meer te weten over onze werkwijze, hoe osmose werkt of wat we voor het reinigen van uw zonnepanelen kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op. In het Waasland onderhouden we tal van zonnepanelen. Van enkele tot volledige parken bij bedrijven.

CONTACTEER ONS

Meer weten over onze dienstverlening, wenst u een offerte op maat of wil u een bezoek regelen? Bel ons of contacteer ons via het contactformulier. Wij garanderen een snelle opvolging en piekfijne service.